Vad är Zolmitriptan?

Zolmitriptan används för att behandla migrän. Det hjälper till att lindra huvudvärk, smärta och andra migränsymptom (inklusive illamående, kräkningar, ljus och ljudkänslighet). Snabb behandling hjälper till att återställa till normala rutiner och kan minska behovet av andra mediciner. Zolmitriptan tillhör en klass av läkemedel som kallas triptaner. Det påverkar visa naturliga substanser (serotoniner) som orsakar förträngning av blodkärl i hjärnan. Det kan också lindra smärta genom att påverka vissa nerver i hjärnan.

Köpa Zolmitriptan receptfritt

Beställa Zolmitriptan Säkert på Nätet

Pris Zolmitriptan tabletter 588 Kr

  • Dosering: Zolmitriptan tabletter 5 mg
  • Pris Zolmitriptan tabletter (inkl. läkarkonsult): 6 tabletter – 588 Kr

I Sverige är det möjligt att köpa Zolmitriptan på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta möjliggörs genom att man får ett nätbaserat recept från nätapoteket Treated.

Försiktighetsåtgärder

Innan man tar Zolmitriptan bör man tala om för läkare eller apotekare om man är allergisk mot det; eller om man har andra allergier. Denna produkt kan innehålla inaktiva ingredienser som kan orsaka allergisk reaktion eller andra problem. Tala med apotekaren för mer information.

Biverkningar Zolmitriptan

Pirrande/domningar, illamående, torr mun, svaghet, trötthet eller yrsel kan förekomma. Om någon av dessa åkommor stannar kvar eller blir värre bör man snarast tala med läkare eller apotekare. Kom ihåg att läkaren har skrivit ut denna medicin eftersom han eller hon har bedömt att fördelarna är större än riskerna för biverkningar. Många personer som använder denna medicinering känner inte av några allvarliga biverkningar.Zolmitriptan Mylan

Zolmitriptan bipacksedel

Relaterade produkter migrän

  • Sumatriptan
  • Zomig Nasal
  • Maxalt
  • Almogran
  • Imigran
Apotek på nätet