Vaniqa AlmirallVad är Vaniqa?

Vaniqa är ett receptbelagt läkemedel i form av en kräm som kan appliceras på hud med överdriven tillväxt av ansiktsbehåring. Det har blivit kliniskt bevisat att det kan minska synligt hår och att det kan hämma tillväxt för att göra det lättare att handskas med hår som är kvar.

När Vaniqa appliceras till hårsäckar interagerar det med dessa, vilket resulterar i långsammare tillväxt på och kring den yta som krämen applicerats på. Denna medicinen används främst av kvinnor som vill minska tillväxten av oönskat hår. När Vaniqa har applicerats tar det inte permanent bort möjligheten för ansiktshår att växa.

Köpa Vaniqa receptfritt

Beställa Vaniqa Säkert på Nätet

Pris Vaniqa kräm 1.274 Kr

  • Dosering: Vaniqa kräm 60g/11,5%
  • Pris Vaniqa kräm (inkl. läkarkonsult): 1 tub – 1.274 Kr

Det är lagligt i Sverige att köpa Vaniqa på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta fungerar genom ett nätbaserat recept, som kan fås genom att fylla i ett frågeformulär på nätet.

Vad är fördelarna med Vaniqa?

Vaniqakräm har blivit kliniskt testat och det har bevisats att det effektivt kan behandla oönskad tillväxt av ansiktshår hos kvinnor inom mellan fyra till sex veckors behandling. Då det är en kräm som appliceras lokalt är det lätt att applicera medicinen till rätt plats och det leder till att det är rätt yta som blir behandlad. Detta isolerar också eventuella bieffekter till en enskild yta. Det är också en mycket billigare metod än till exempel laserbehandling eller elektrolys och i jämförelse med dessa är risken för bieffekter låg.

Vaniqa bieffekter

Det finns en risk för bieffekter, precis som med alla läkemedel. Dessa kan vara irriterad hud, inåtväxande hår, torrt hud, sår kring munnen och förändring av pigment. Men dessa bieffekter är ofta milda eller ickeexisterande, om bieffekterna skulle fortsätta eller förvärras ska du rådgöra med läkare.

Vaniqa bipacksedel

Apotek på nätet