Vad är Zithromax?

Azithromycin säljs under varumärket Zithromax. Azithromycin är en antibiotika som används för att behandla ett antal olika bakterieinfektioner, inklusive den sexuellt överförda Klamydia. Den kan också användas för att behandla gonorré, men detta är inte det huvudsakliga valet för denna typ av infektion (som monoterapi). Azithromycin är ett bredspektrumantibiotika, vilket innebär att det skrivs ut för behandling av en lång rad olika typer av infektioner.

Det säljs ibland under sitt generella namn, azithromycin, och är också tillgängligt under varumärkena Clamelle och Zithromax.

Köpa Zithromax receptfritt

Beställa Zithromax Säkert på Nätet

Pris Zithromax kapslar 469 Kr

  • Dosering: Zithromax kapslar 250 mg
  • Pris Zithromax (inkl. läkarkonsult): 4 kapslar – 469 Kr

Här kan man beställa Zithromax på nätet utan recept från doktorn på nätet.

Två onlineapotek:

Hur fungerar Zithromax (azithromycin)?

Azithromycin fungerar genom att hindra vissa protein från att verka, vilka bakterierna behöver för att kunna leva. Utan dessa protein hindras bakterierna från att växa, föröka sig och reproducera sig. När utbredningen av infektionen är stopped kommer resten av bekterierna att dödas av kroppens immunsystem eller de dör av sig själva.

Hur är Azithromycin använt för att behandla Klamydia?

Om du får ett recept på Zithromax (azithromycin) för att behandla Klamydia ges det normalt i en enkel dos med fyra kapslar. Trots att medicinen börjar verka omedelbart kommer det att ta 7 dagar att rensa ut Klamydiainfektionen så man ska inte ha sex under den tiden.

Vad används Zithromax mer till att behandla?

Zithromax (azithromycin) används som en av behandlingarna för gonorré men inte som monoterapi. Medicinen kan också användas för att behandla Ureaplasma och Mycoplasma genitalium. För dessa infektioner rekommenderar vi en 5-dagars kur snarare än en enkel dos på 1000 mg. Azithromycin används också för att behandla icke-specifik uretrit.Zithromax Pfizer

Zithromax bipacksedel

Relaterade produkter Klamydia

  • Azithromycin
  • Erythromycin
  • Doxycyklin
Apotek på nätet