Vad är Xenical?

Xenical® (orlistat) är för närvarande den enda viktminskningsbehandligen på recept som finns att få i Storbritannien för att hjälpa människor med BMI (body mass index) på över 30. Xenical kallas ofta för ett viktminskningspiller.

Till skillnad mot de flesta tidigare viktminskningsbehandlingarna är denna medicinering kliniskt bevisad för effektivitet, och att den har sin funktion direkt i magen och påverkar inte hormonbalanser i hjärnan. Xenicaltabletter verkar genom att hindra upp till 30% av det fett man äter vid varje måltid från att absorberas. I kliniska prövningar har det visat sig vara väldigt effektivt med att få deltagarna i prövningarna att gå ner från 5% till 10% av sin kroppsvikt.

Köpa Xenical receptfritt

Beställa Xenical Säkert på Nätet

Pris Xenical kapslar 1 117 Kr

  • Dosering: Xenical kapslar 120 mg
  • Pris Xenical kapslar (inkl. läkarkonsult): 84 kapslar – 1 117 Kr

Man kan beställa Xenical på nätet utan recept från familjedoktorn. Att köpa Xenical utan recept är lagligt genom att man får ett nätbaserat recept utställt.

Två onlineapotek:

Vilka fördelar har Xenical?

Xenical (orlistat) är den enda receptbelagda och godkända medicineringen för viktminskning som kan köpas i Storbritannien. Om de har haft problem med att gå ner i vikt genom diet och träning kan det hjälpa dig att effektivisera din viktminskning genom att blockera upp till en tredjedel av det fett du äter från att absorberas. Detta läkemedlets aktiva ingrediens, orlistat, agerar direkt i ditt matspjälkningssystem.

Hur fungerar Xenical?

Xenikaltabletter innehåller den aktiva ingrediensen orlistat, som är en lipasinhibitor. Lipaser är de enzymer i matspjälkningssystemet som bryter ner fett så att det kan tas upp av kroppen. Orlistat (den aktiva ingrediensen i Xenical) binder till lipaserna, vilket hindrar dem från att göra sitt jobb. Det stoppar upp till en tredjedel av fettet du förtär från att brytas ner. Detta fett passerar sedan genom resten av matspjälkningssystemet och görs av med via avföringen.Xenical Roche

Xenical bipacksedel

Relaterade produkter viktnedgång

  • Orlistat
  • Alli tabletter
  • Saxenda
  • Mysimba
Apotek på nätet