Aciklovir AlmusVad är Aciklovir?

Aciklovir är en behandling för båda typer av herpes-simplexvirus (1 och 2), ett tillstånd som ofta smittas genom sexuell kontakt. Det är en allmän version av det populära märket Zovirax, och fungerar på samma sätt.

För att förnya ditt recept för herpesbehandling och köpa Aciklovir online, använd vårt konfidentiella frågeformulär för att börja din rådfrågning. Vårt UK apotek kommer att skicka din medicin genom särskild leverans, så du kan vänta dig att ta emot det inom en arbetsdag.

Köpa Aciklovir receptfritt ↓

Beställa Aciklovir Säkert på Nätet

Pris Aciklovir från 389 Kr

  • Dosering: Från 200 mg / Från 400 mg / Från kräm 2 g
  • Pris Aciklovir tabletter (inkl. läkarkonsult): 25 tabletter – 459 Kr / 56 brustabletter – 599 Kr / 1 kräm – 389 Kr

I Sverige är det möjligt att köpa Aciklovir på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta möjliggörs genom att man får ett nätbaserat recept från nätapoteket.

Två onlineapotek:

Köp Aciklovir receptfrittNär används Aciklovir?

Aciklovir används vid behandling av herpes och finns i tablettform men finns också tillgängligt i andra former, så som kräm. Medicinen är en allmän version av den mest kända herpesbehandlingen, Zovirax. Det innehåller samma aktiva ingrediens och har samma funktion som motsvarande märke.

Aktiv substans

Funktionsmedlet i Aciklovir är ett ämne med samma namn, som tillhör en kategori läkemedel som kallas guanosinanaloga antivirala läkemedel. Det är ett av de mest etablerade antivirala läkemedlen i medicin och utvecklades under andra hälften av 1900-talet. Det ses nu som en viktig medicin. Aciklovir verkar genom att hämma tillväxten av virusceller, vilka försöker spridas under ett utbrott av en herpesinfektion. När infektionen vaknar och börjar förflyttas, manifesterar denna process i form av gensidig eller oral blåsa och sår, beroende på vilken typ av virus det är.

Aciklovir bipacksedel

Relaterade produkter herpes

  • Valtrex
  • Famvir
  • Valaciclovir
Apotek på nätet