Vad är Wartec (Warticon)?

Wartec är en kräm som innehåller podofyllotoxin som placeras direct på genitalvårtor. När det väl absorberats av vårtan kommer medicinen att hindra vårtcellerna från att öka i antal och vårtan från att växa. Senare kommer vårtan att försvinna och, när de gör det, hälsosamma celler kommer att ersätta den och huden återgår till det normala.

Köpa Wartec receptfritt

Beställa Wartec Säkert på Nätet

Pris Wartec Kräm / applikator från 637 Kr

  • Dosering: Wartec Kräm / applikator 0.5% / 0.15%
  • Pris Wartec (inkl. läkarkonsult): från 637 Kr

Man kan beställa Wartec (Warticon) på nätet utan recept från familjedoktorn. Att köpa Wartec utan recept är lagligt genom att man får ett nätbaserat recept utställt.

Två onlineapotek:

Hur man använder Wartec (Warticon)

Innan man använder Wartec ska först hudområdet som påverkas av vårtorna tvättas med tvål och vatten, och torkas. Medicinen appliceras därefter enbart på vårtan, och man ska se till att inte lägga det på den omgivande hälsosamma ytan. Krämen appliceras två gånger om dagen (morgon och kväll) under tre dagar. Om vårtorna inte har försvunnit kan tredagarsbehandlingen med Warticon repeteras veckovis under upp till tre veckor. Man bör tvätta händerna omsorgsfullt efter att ha använt Warticon.

Warticons biverkningar

De vanligaste biverkningarna med Warticon dyker upp på applikationsstället. Dessa är hudirritationer, vilket innefattar rodnad, kliande och ömhet. Dessa reaktioner är normal milda och händer under dag två eller dag tre av behandlingen. Dessa biverkningar är mer troliga om man använder mer medicin än vad som anvisats i instruktionerna. Om man får en kraftig reaktion ska man omedelbart tvätta behandlad yta med tvål och vatten och fråga oss om råd.Wartec Stiefel

Wartec bipacksedel

Relaterade produkter behandling vid könsvårtor

  • Condyline
  • Aldara 5%
Apotek på nätet