yen

Vad är Viridal Duo?

Online Doctor erbjuder en snabb och diskret konsultationstjänst för Viridal Duo-fortsättningspaket. Viridal Duo (alprostadil) är en receptbelagd behandling som hjälper dig att få och upprätthålla en erektion om du lider av erektil dysfunktion. Viridal finns i en glaspatron med två kammare. En kammare innehåller alprostadil, den andra innehåller natriumkloridlösning. Dessa blandas ihop för att skapa en lösning som injiceras i penis.

den aktiva ingrediensen i Viridal Duo, alprostadil, är som det naturliga ämnet prostaglandin E1. Det har en direkt effekt på penisens vävnad som orsakar erektion och får blodkärlen att bredda sig så att blodet lättare kan rinna i din penis. Detta orsakar erektion. Det tar 5-15 minuter att arbeta och erektionen kommer normalt att pågå i upp till 1 efter injektionen, men åtgärdens varaktighet varierar från patient till patient och beror på den dos som används.

Köpa Viridal Duo receptfritt ↓

Beställa Viridal Duo Säkert på Nätet

Pris Viridal Duo 1029 Kr

  • Dosering: 10 mcg / 20 mcg / 40 mcg
  • Pris Viridal Duo (inkl. läkarkonsult): 1029 Kr

Man kan Viridal Duo beställa på nätet utan recept från familjedoktorn. Att köpa Viridal Duo utan recept är lagligt genom att man får ett nätbaserat recept utställt.

Vem kan använda Viridal Duo?

Viridal ska inte användas om du är allergisk mot alprostadil eller något av de andra Viridal- ingredienserna. Det bör också undvikas av män med penisdeformitet, sjukdom eller implantat eller som har rekommenderats att inte ha samlag av hälsoskäl. Detta gäller också personer med segdcellssjukdom, leukemi och multipelt myelom. Din läkare vill veta om du har eller har haft hjärt- eller lungproblem, besvämningar eller tillfälliga förändringar i ditt tal, hörsel eller syn. Din läkare vill också veta vilka läkemedel du tar, speciellt antidepressiva medel, blodförtunnare, antihypertensiva medel, blodkoagulationsmedel och andra läkemedel för att behandla erektionsproblem.

En kondom bör fortfarande användas för att skydda mot sexuellt överförda sjukdomar, särskilt om du blödar från injektionsstället. En kondom bör också bäras om din partner är, kan vara eller kan bli gravid för att undvika risken för vaginal irritation, födseln före skador eller skada barnet.

Hur använder du Viridal Duo?

Detta är receptbelagda läkemedel och du bör aldrig försöka använda det utan att visa hur din läkare först. Din patientinformationsbroschyr kommer också att visa hur du använder enheten. Injektorn måste först förberedas genom att skruva in nålen på änden av injektorn, sätta in patronen, skruva på kolven, se till att all luft tas bort från patronen och ställa in dosen.

Innan du använder injektorn måste du se till att din penis rengörs och att injektionsstället har rengjorts med en alkoholpinne. För att injicera drar du bort penis från kroppen och injicerar lösningen långsamt rakt in på injektionsstället som patientinformationen kommer att visa.

Är Viridal Duo effektiv?

Viridal Duo är en effektiv medicin för att producera en erektion som är tillräckligt fast för sex. Injektionsformen av alprostadil har visat sig framgångsrikt producera erektioner i över 80% av fallen av erektil dysfunktion.

Apotek på nätet