Kan jag få Trosyl Nagellösning utan recept?

Trosýl nagellösning används för att behandla infektioner av fingernaglarna och tånaglarna

Köpa Trosyl receptfritt ↓

Beställa Trosyl Säkert på Nätet

Pris Trosyl 963,01 Kr

  • Dosering: tioconazol 28% lösning 12 ml
  • Pris Trosyl (inkl. läkarkonsult): 963,01 Kr

Här kan man beställa Trosyl på nätet utan recept från doktorn på nätet.

Kan jag köpa Trosyl?

Nätdoktorn kan skriva ut Trosyl på nätet för leverans nästa dag. Allt du behöver göra är att fylla i ett snabbt nätbaserat konsultationsformulär som kommer att gås igenom av en av läkarna.

Vad är Trosyl nagellösning?

Trosyl nagellösning innehåller en antimykotisk agent kallad tiokonazol. Den är aktiv mot svamp och jäst och vissa bakterier.

Tiokonazol stör produktionen av viktiga komponenter hos svampens cellmembran, vilket får dem att bli mer porösa. På detta sätt hindrar behandlingen tillväxt och funktion hos svamporganismer.

Hur man använder Trosyl nagellösning

Trosyl nagellösniong är en topikal vätskepreparation. Med användning av den bifogade penseln appliceras lösningen tunt på hela den påverkade nageln och huden runt om nageln var 12:e timme. Låt lösningen torka ungefär 10 till 15 minuter. Obs att lösningen inte kommer att fullständigt torka och att den lämnar en klar oljig film. Filmen innehåller den aktiva antimykotiska agenten, vilken sedan tränger genom nageln för att nå svampinfektionen. Det är viktigt att inte störa filmen under så lång tid som möjligt, så att du kan du kan dra full nytta av behandlingen. Tvätta inte den behandlade ytan omedelbart efter applicering. Enbart vatten kommer inte att ta bort den oljiga filmen men tvål och rengöringsmedel kommer att göra det (en rekommendation är att använda gummihandskar om du behandlar dina fingernaglar). Normalt appliceras behandlingen under upp till 6 månader men det kan vara upp till ett år.

Trosyl nagellösning är enbart för externt bruk. Applicera inte i eller nära ögonen. Om du sväljer denna medicin av misstag ska du omedelbart kontakta läkare.

Biverkningar med Trosyl nagellösning

Vanligtvis uppsvullnad av händer och fötter, och, mindre vanligt, ett kliande utslag runt behandlade naglar har rapporterats. Dessa biverkningar är normalt milda och tillfälliga, de dyker upp när du börjar använda den antimykotiska lösningen och försvinner inom en vecka. Om du misstänker en allergisk reaktion (kliande, torr hud eller hud med blåsor på, speciellt i ditt ansikte), så ska du sluta använda behandlingen och omedelbart söka medicinsk hjälp.Trosyl Pfizer

Trosyl bipacksedel

Apotek på nätet