Vad är Telfast?

Telfast används för att mildra symptomen från hösnuva. Telfast kommer i tablettform och innehåller fexofenadin, en icke-sederande antihistamin, vilket betyder att den inte gör användaren sömning eller saktar ner användaren.

Telfast fungerar genom att lugna immunsystemets allergiska reaktion mot allergener, såsom pollen. Mer specifikt fungerar Telfast genom att blockera histamin, vilket utsöndras som svar på allergener, från att aktivera histaminreceptorer ansvariga för att initiera en rad reaktioner som resulterar i en allergisk reaktion. Allergiska reaktioner är normal fokuserade runt ögon och näsa och inkluderar ögon och näsinflammation, kliande, rinnande ögon och näsa, nysningar och näsblockering.

Köpa Telfast receptfritt

Beställa Telfast Säkert på Nätet

Pris Telfast tabletter från 451 Kr

  • Dosering: Telfast tabletter 120 mg / 180 mg
  • Pris Telfast tabletter (inkl. läkarkonsult): från 30 tabletter – 451 Kr

Man kan beställa Telfast på nätet utan recept från familjedoktorn. Att köpa Telfast utan recept är lagligt genom att man får ett nätbaserat recept utställt.

Hur använder man Telfast?

Telfast är tillgänglig som 120 mg tabletter. Man rekommenderas att ta tabletterna med ett glas vatten, oavsett mat. Rekommenderad dos är en 120 mg tablet per dag, vid behov. Man ska inte tar mer än rekommenderad dos. Låt oss få reda på om symptomen stannar kvar om vi är de som givit ut receptet.

Vem kan använda Telfast?

Man ska inte ta Telfast om man ammar och det bör inte ges till barn om de är under 12 års ålder. Man bör vara försiktig med användadet av Telfast om man är allergisk mot någon av ingredienserna i tabletten, om man är äldre, har njur eller leverproblem eller lider av åkommor som påverkar det kardiovaskulära systemet.

Telfast biverkningar

De vanligaste biverkningarna med Telfast är huvudvärk, slöhet, illamående, yrsel och trötthet men de flesta personer upplever ingen av biverkningarna.Telfast Sanofi

Telfast bipacksedel

Relaterade produkter pollenallergi (hösnuva)

  • Dymista
  • Rhinolast
  • Desloratadine
  • Aerius (NeoClarityn)
Apotek på nätet