Vad är Tamiflu?

Tamiflu innehåller den aktiva ingrediensen oseltamivirfosfat, vilken är en typ av medicin som kallas för neuraminidashämmare. Tamiflu används som en oral medicin för att behandla och motverka infektion av influensavirus. Tamiflu, vilket tillverkas av Roche, har valts som vald medicin av Världshälsoorganisationen (WHO) om det bryter ut en influensapandemi.

Köpa Tamiflu receptfritt

Beställa Tamiflu Säkert på Nätet

Pris Tamiflu kapslar 637 Kr

  • Dosering: Tamiflu kapslar 75 mg
  • Pris Tamiflu (inkl. läkarkonsult): 10 kapslar – 637 Kr

Här kan man beställa Tamiflu på nätet utan recept från doktorn på nätet.

Hur fungerar Tamiflu?

Influensa är ett mycket smittsamt virus som använder en hjälpkemikalie på ytan av viruset kallas neuraminadas, vilket gör det möjligt för viruset att spridas till närliggande celler när det väl kommit in i kroppen. Utan aktiviteten från denna hjälpkemikalie kommer viruset inte att kunna reproducera sig och sprida sig till närliggande celler och orsaka större infektion.

Är Tamiflu lämpligt för dig?

Vissa personer kan inte ta Tamiflu så det är ytterst viktigt att fylla i konsultationsformuläret så att en av våra läkare kan avgöra om det är lämpligt för dig. Om du får en allergisk reaktion medan du tar Tamiflu bör du kontakta oss eller din egen läkare omedelbart.

Tamiflus biverkningar

Som med alla mediciner kan Tamiflu generera biverkningar men dessa är inte speciellt vanliga. De vanligaste biverkningarna som rapporterats har varit: utslag, illamående, kräkningar och magsmärtor.Tamiflu Roche

Tamiflu bipacksedel

Apotek på nätet