Vad är Soolantra och vad används den för

Soolantra är en topikal behandling för finnar och fläckar kopplade till rosacea.

Köpa Soolantra receptfritt ↓

Beställa Soolantra Säkert på Nätet

Pris Soolantra 1.130,76 Kr

  • Dosering: 10 mg/g kräm 30 g. ivermectin
  • Pris Soolantra (inkl. läkarkonsult): 1.130,76 Kr

Att beställa Soolantra utan recept I Sverige görs genom att fylla i ett frågeformulär som finns på nätet. Efter det skapas ett nätbaserat recept.

Kan jag köpa Soolantra på nätet?

Nätdoktorn kan skriva ut Soolantra för patienter med rosacea. Vänligen fyll i nätkonsultationsformuläret för att börja processen. Leverans nästa dag är tillgänglig när du blivit godkänd.

Vad är Soolantra?

Soolantra är formulerad med den aktiva ingrediensen ivermectin, som är en medlem av avermektingruppen av mediciner. Dessa mediciner har anti-inflammatoriska egenskaper som reducerar rodnad, svullnad och ömhet vid fläckar och finnar från rosacea.

Hur man använder Soolantra

Soolantra är en topiskt applicerad kräm för huden. Kosmetiska hudprodukter får endast användas efter det att Soolantrakrämen använts och torkat på huden.

En gång om dagen ska man placera en ärtstor klick med kräm på varje yta av ansiktet, panna, vänster och höger kind, näsa och haka. Distribuera krämen tunt för att täcka varje yta och därigenom hela ansiktet, och se till att du undviker ögon och ögonlock, näsa och läppar och mun. När detta är gjort ska du tvätta händerna omsorgsfullt.

Daglig behandling ska fortsätta så länge som din läkare ordinerat, vilket beror på din huds tillstånd. För att hindra att fläckar och finnar återkommer är det viktigt att använda medicinen under hela kuren. Förbättringar kan synas efter att ha använt krämen under en månad men om det inte syns någon förändring eller det blir värre efter tre månader ska du sluta att använda Soolantra och tala med läkaren. Sök råd från din läkare om du har använt för mycket kräm, och använd inte två gånger kvantiteten om du glömmer din dagliga dos.

Vem kan använda Soolantra?

Soolantra är enbart till för vuxna (över 18). Personer med begränsad leverfunktion bör meddela sin läkare innan de tar denna medicin. Dessutom bör alla andra mediciner som tas för närvarande eller möjligen kommer att tas, eller har nyligen tagits meddelas, eftersom de kan komma att påverka Soolantrabehandlingen.Soolantra Galderma

Soolantra bipacksedel

Apotek på nätet