Vad är Scheriproct?

Scheriproct är en kombinationsmedicin som innehåller två aktiva mediciner – prednisolon hexanoate som är en glukokortikoid steroid och minskar inflammation, och cinkocainhydroklorid som är en bedövning som fungerar lokalt för att minska smärta. Tillsammans mildrar dessa mediciner inflammationen (dvs svullnad, rodnad, kliande och smärta) orsakat av hemorrojder och kliande i anus.

Köpa Scheriproct receptfritt

Beställa Scheriproct Säkert på Nätet

Pris Scheriproct salva / suppositorier från 382 Kr

  • Dosering: Scheriproct salva / suppositorier 0,005 / 1,3 mg/1 mg
  • Pris Scheriproct (inkl. läkarkonsult): från 382 Kr

Det är lagligt i Sverige att köpa Scheriproct på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta fungerar genom ett nätbaserat recept, som kan fås genom att fylla i ett frågeformulär på nätet.

Hur man använder Scheriproct

Scheriproct finns tillgänglig som en salva eller som suppositorium. Mängden prednisolon och cinkocain är olika i de två preparaten. Läkaren kommer att välja lämpligt preparat beroende på problemet. Behandling bör inte pågå längre än 7 dagar. Om man fortfarande behöver behandling bör man tala om för läkaren att problemet inte är löst.

Vem kan använda Scheriproct?

Vuxna och barn kan använda Scheriproct. Det ska inte användas av personer som är allergiska mot prednisolon, cinkocain, andra lokalbedövningsmedel eller andra ingredienser i produkten. Man ska heller inte använda den här om man har en virusinfektion, inklusive herpes, bältros och vattkoppor eller en obehandlad bakterie eller svampinfektion. Man kommer troligen att få anti-infekterande medicin att använda tillsammans med Scheriproct om man har en infektion i huden runt anus eller anus. Man ska tala om för läkaren om man är gravid eller ammar, eller planerar att skaffa barn eftersom det kan finnas en risk för barnets utveckling.Scheriproct Bayer

Scheriproct bipacksedel

Relaterade produkter hemorrojder

  • Anusol
  • Ultraproct
  • Proctofoam HC
  • Proctosedyl
  • Anugesic HC
  • Xyloproct
Apotek på nätet