Pro-Banthine-tabletter

Pro-Banthine (propantelin)-tabletter behandlar muskelspasmer i mag-tarmkanalen, ofrivillig urinering och överdriven svettning. Nätkliniken skriver endast recept ut vid överdriven svettning.

Köpa Pro-Banthine receptfritt ↓

Beställa Pro-Banthine Säkert på Nätet

Pris Pro-Banthine 651,12 Kr

  • Dosering: 15 mg 112 tabl.
  • Pris Pro-Banthine (inkl. läkarkonsult): 651,12 Kr

Att beställa Pro-Banthine utan recept I Sverige görs genom att fylla i ett frågeformulär som finns på nätet. Efter det skapas ett nätbaserat recept.

Kan jag få Pro-Banthine på nätet?

Nätdoktorn kan ordinera Po-Banthine för hyperhidros. Vänligen fyll i ett konsultationsformulär. Detta kommer att granskas av en läkare, som kommer att skriva ut ett recept om det bedöms lämpligt.

Vad är Pro-Banthine-tabletter?

Pro-Banthine-tabletter innehåller propantelinbromid, som är ett kramplösande medel. Pro-Banthine-tabletter kan användas för att minska muskelspasmer i mag-tarmkanalen, behandla problem med ofrivillig urinering och sängvätning (enures) och lindra överdriven svettning (hyperhidros). Pro-Banthine är ett antikolinergt läkemedel som fungerar på två sätt. För det första blockerar det receptorerna som tar emot acetylkolin, vilket är en kemikalie som produceras av nerverna som utlöser musklerna. För det andra verkar den direkt på musklerna och får dem att slappna av.

Hur man använder Pro-Banthine-tabletter

Din läkare kommer att tala om för dig hur du ska använda Pro-Banthine-tabletterna. Dessa tabletter tas en timme eller mer innan måltider eftersom mat stör hur de agerar. Vanligtvis är startdosen en tablett före varje måltid och två tabletter vid sänggåendet. Antalet tabletter som tas kan sedan ökas (upp till åtta per dag) av din läkare beroende på hur du svarar på tabletterna.

Pro-Banthine-tabletters biverkningar

Behandling med Pro-Banthine-tabletter måste stoppas och läkarvård omedelbart sökas, om du har allvarliga ögonproblem (smärta, svårigheter att fokusera eller ljuskänslighet) eller allvarliga urinvägsproblem (urinering eller blåstömning). Förändringar i hjärtfrekvens eller hjärtklappning, illamående, kräkningar, förstoppning, muntorrhet (med törst och svårigheter att svälja), torra luftvägar, torr hud, rodnad men minskad svettning, värmeslag, yrsel och förvirring (hos äldre personer).

Pro-Banthine bipacksedel

Apotek på nätet