Vad är Orlistat?

Orlistat är en receptbelagd medicin i doser om 120 mg. Orlistat kommer i kapselform, inte tabletter. Vid en lägre dos på 60 mg kan den köpas receptfritt på ett apotek efter bedömning av en apotekare. Sedan tidigt 2012 har det varit möjligt att skriva ut en generisk version av Orlistat. Den generiska versionen levereras av Teva Pharmaceuticals. En varumärkt version (Xenical) tillverkas av Roche. Båda versionerna finns tillgängliga via nätdoktorn.

Köpa Orlistat receptfritt

Beställa Orlistat Säkert på Nätet

Pris Orlistat kapslar 960 Kr

  • Dosering: Orlistat kapslar 120 mg Orlistat 3 kapslar per dag
  • Pris Orlistat (inkl. läkarkonsult): 84 kapslar – 960 Kr

Att beställa Orlistat utan recept I Sverige görs genom att fylla i ett frågeformulär som finns på nätet. Efter det skapas ett nätbaserat recept.

Orlistat dietplan

Innan man börjar ta Orlistat är det viktigt att man har en medellåg fettdiet. Vi rekommenderar att inga mål ska ha ner än 30% av kalorierna från fetter. Att undvika fett kött och förädlade livsmedel kan hjälpa till med viktminskningen. Vi rekommenderar också att man tar en multivitamin på kvällen minst 2 timmar efter den senaste Orlistat kapseln för dagen.

Orlistat biverkningar

Det finns många skräckhistorier på internet om möjliga biverkningar kopplade till Orlistat. Medan biverkningar alltid är möjliga med all medicin är faktum att de flesta personer upplever inga biverkningar från denna medicinen så länge som de följer den rekommenderade dieten. Om man äter något typ kyckling korma kan man räkna med att få springa på toaletten! Om man menar allvar med att gå ner i vikt undviker man den typen av mat som troligen kommer att skapa problem oavsett vilket. Om man behöver mer specifika råd avseende diet är vi här för att hjälpa till.Orlistat Actavis

Orlistat bipacksedel

Relaterade produkter viktnedgång

  • Xenical 120 mg
  • Alli tabletter
  • Saxenda
  • Mysimba
Apotek på nätet