Noretisteron WockhardtVad är Noretisteron?

Noretisteron är en syntetisk form av progesteron. Progesteron är ett kvinnligt könshormon som förekommer naturligt i kroppen. Små doser av hormoner hindrar ägg från att släppas ut av äggledarna och får livmoderhinnan att tjockna. Detta är funktionen av progesteron i graviditeten. Om ett befruktat ägg inte sätter sig fast i livmodern förloras hinnan i form av menstruation. Om ägget fastnar i livmodern håller sig progesteronnivåerna höga. Genom att hålla dessa nivåer konstgjort höga motverkas menstruation.

Köpa Noretisteron receptfritt

Beställa Noretisteron Säkert på Nätet

Pris Noretisteron tabletter 400 Kr

  • Dosering: Noretisteron tabletter 5mg
  • Pris Noretisteron tabletter (inkl. läkarkonsult): 30 tabletter – 400 Kr

I Sverige är det möjligt att köpa Noretisteron på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta möjliggörs genom att man får ett nätbaserat recept från nätapoteket Treated.

Hur tar man Noretisteron?

Tabletterna tas under den tid man vill fördröja sin menstruation, dock är det inte rekommenderat att använda detta läkemedel under en längre tid.

En menstruation börjar inom en till två dagar efter det att sista tabletten tagits. Om en menstruation inte dyker upp är det mycket viktigt att man testar sig för graviditet innan man åter börjar ta Noretisteron. Noretisteron ska tas ungefär samma tid varje dag. Om en dos glöms bort är det viktigt att inte ta två tabletter samtidigt. En dos på 5 mg tas tre gånger per dag och påbörjas tre dagar innan menstruationen förväntas börja.

Hur effektiv är Noretisteron?

Noretisteron är mycket effektivt med att fördröja menstruationen och den används av kvinnor om de vill undvika menstruation före ett speciellt tillfälle såsom en semester. Noretisteron är brett använt och är säkert.

Noretisteron bipacksedel

Relaterade produkter skjuta upp mensen

  • Provera
Apotek på nätet