Kan jag få Mirvaso utan recept?

Mirvaso används för att behandla rodnad i ansiktet som är kopplad till en långvarig sjukdom kallad rosacea.

Köpa Mirvaso receptfritt ↓

Beställa Mirvaso Säkert på Nätet

Pris Mirvaso 1.324,70 Kr

  • Dosering: Gel 3 mg/g 30 g rosacea
  • Pris Mirvaso (inkl. läkarkonsult): 1.324,70 Kr

Här kan man beställa Mirvaso på nätet utan recept från doktorn på nätet.

Kan jag köpa Mirvaso på nätet?

Mirvaso kan skrivas ut på nätet för leverans nästa dag efter en kort nätkonsultation. Fyll bara i ett formulär på nätet avseende din medicinska historia. En läkare kommer att granska din information innan ett recept skrivs ut. För att börja behöver du bara klicka på knappen nedan för en gratis konsultation.

Vad är Mirvaso?

Brimonidin, vilket tillhör en klass av mediciner som är kända som alfa-agonister, är den aktiva ingrediensen i Mirvaso. Personer med rosacea genomlever periodiska episoder av blodvallningar och rodnad i ansiktet, speciellt på näsa och haka. Detta är orsakat av expansion av små blodkärl i huden i ansiktet, vilket gör det möjligt för mer blod att flyta in i området. Mirvaso agerar på dessa blodkärl och får dem att dra sig samman. Detta får i sin tur effekten av att minska blodflödet till huden, och därigenom minska rodnaden.

Hur man använder Mirvao

Följ läkarens ordination för hur man använder denna medicin och när man ska sluta med den. Mirvaso är en gel som enbart är till för användning på huden på ansiktet. Lägg inte på ögonlock, läppar, i näsan eller på någon annan hudyta på kroppen. Applicera en ärtstor kvantitet gel på hakan, näsan, pannan och kinderna, sprid ut tunt och jämnt över huden. Tvätta därefter händerna. Undvik att använda någon annan hudmedicin och produkt på dessa hudområden innan Mirvaso appliceras; du kan använda dem efteråt när Mirvaso gelen har torkat. Mirvaso används bara en gång om dagen. Den fungerar på varje daglig applikation, så att din huds rodnad kommer inte att minska den dag du glömmer att applicera den.

Biverkningar med Mirvaso

En allergi eller allvarlig hudirritation kan utvecklas, eller rosacea kan försämras, när man använder Mirvaso; sluta använda gelen och kontakta din läkare om detta händer. Ofta kan rodnad, vallningar, klåda och en brännande känsla dyka upp. Effekter på huden som rapporterats mindre ofta inkluderar utslag, inflammation, obehag, torrhet, akne och känsla av värme eller stickningar. Även ovanligt är huvudvärk, svullnad av ögonlock, täppt näsa, torr mun och känsla av att vara varm överallt eller kall i händer och fötter.Mirvaso Galderma

Mirvaso bipacksedel

Apotek på nätet