Loceryl curanail (amorolfine)

Loceryl curanail nagellack (innehållande det antimykotiska amorolfin) kan köpas receptfritt på apotek – se om den är lämplig för att behandla din svampbaserade nagelinfektion.

Köpa Loceryl receptfritt ↓

Beställa Loceryl Säkert på Nätet

Pris Loceryl 745,55 Kr

  • Dosering: 5% 5 ml. bredspektraantibiotika
  • Pris Loceryl (inkl. läkarkonsult): 745,55 Kr

Här kan man beställa Loceryl på nätet utan recept från doktorn på nätet.

Vad används Loceryl curanail nagellack för?

  • Loceryl curanail kan köpas receptfritt för att behandla milda svampinfektioner av naglarna som påverkar toppen eller sidorna på upp till två fingernaglar eller tånaglar, hos vuxna 18 år eller mer.

Hur fungerar Loceryl curanail?

Loceryl curanail innehåller den aktiva ingrediensen amorolfin. Denna antimykotiska medicin dödar svamp och jäst genom att störa deras cellmembran.

Amorolfin fungerar genom att skapa hål i svampens cellmembran. Detta gör att viktiga delar av svampceller läcker ut vilket dödar svampen och slutligen häver infektionen.

Svampinfektioner av naglarna är ofta svåra att utrota, eftersom naglarna är hårda och svåra att tränga igenom och tar lång tid att växa som ny hälsosam vävnad. Loceryl curanail nagellack målas ovanpå den infekterade nageln som nagellack. Lacket är motståndskraftigt mot tvål och vatten och stannar på naglarna under en vecka, vilket gör det möjligt för medicinen att tränga igenom nageln till nagelbädden och attackera infektionen.

Varför bör jag träffa en läkare innan jag använder Loceryl curanail?

Din apotekare kommer att fråga dig olika frågor angående din hälsa och andra mediciner du eventuellt använder innan de kan sälja Loceryl curanail till dig. Det är för att säkerställa att medicinen är lämplig och säker att använda för dig. Om någon av de följande gäller dig kan din apotekare komma att be dig tala med din läkare för att få din nagel behandlad:

  • Om du har diabetes, dålig blodcirkulation i dina händer eller fötter eller ett underaktivt immunsystem, till exempel beroende på sjukdom såsom HIV eller behandling med mediciner såsom cellgiftsbehandling, immunsuppressiva medel och höga doser av kortikosteroider
  • Om du är gravid eller ammar
  • Om behandlingen är för ett barn eller ungdom under 18 år
  • Om du har mer än två infekterade naglar, en förstörd eller mycket skadad nagel eller din apotekare tycker att din nagelåkomma inte orsakats av en svampinfektion.Loceryl Galderma

Loceryl bipacksedel

Apotek på nätet