Vad är Lamisil (terbinafine)?

Lamisil tabletter innehåller en medicin som används för att behandla hud och nagelinfektioner orsakade av en svamp kallad Tinea. Den vanligaste formen av dessa infektioner inckluderar fotsvamp (tinea pedis), ljumsksvamp (tinea cruris) vilket påverkar skrevet och ringmaskinfektioner som påverkar andra delar av kroppen (tinea corporis). Lamisil används också för att behandla tinea-infektioner som bryter ut under finger och tånaglar. Den aktiva ingrediensen i Lamisil är en antimykotisk medicin kallad terbinafine, vilket samlas i huden och naglarna. Detta får svampcellerna att dö och hindrar dem från att spridas.

Köpa Lamisil receptfritt

Beställa Lamisil Säkert på Nätet

Pris Lamisil tabletter 784 Kr

  • Dosering: Lamisil tabletter 250 mg
  • Pris Lamisil tabletter (inkl. läkarkonsult): 14 tabletter – 784 Kr

Det är lagligt i Sverige att köpa Lamisil på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta fungerar genom ett nätbaserat recept, som kan fås genom att fylla i ett frågeformulär på nätet.

Hur tar man Lamisil tabletter?

Lamisil tabletter tas en gång om dagen med mycket vatten. Hur länge man behöver ta tabletterna beror på var infektionen finns. Mellan 2 och 4 veckors behandling är normalt tillräckligt för behandling av tinea cruris. Fyra veckors behandling krävs för Tinea corporis och allt mellan 2 och 6 veckor behövs för behandling av fotsvamp. Nagelinfektioner kan kräva behandling så länge som 3 eller 6 månader; detta är för att svampen fastnar under nageln och en komplett återväxt av nageln kan krävas för att man ska bli symptomfri.

Vem kan använda Lamisil?

Om du fyller i ett konsultationsformulär kan vi tala om utifall Lamisil tabletter är lämpliga för dig. Vi kommer inte att kunna skriva ut Lamisil om du är gravid eller ammar eller om du tror dig vara allergisk mot terbinafine eller någon av de andra ingredienserna i tabletterna.Lamisil Novartis

Lamisil bipacksedel

Relaterade produkter nagelsvamp

  • Terbinafin
Apotek på nätet