Vad är örondroppar med Kloramfenikol?

Örondroppar med Kloramfenikol innehåller den aktiva ingrediensen Kloramfenikol, vilket är en typ av medicin man kallar antibiotika. Antibiotika används för att behandla infektioner orsakade av bakterier.

Vad används den för?

  • Bakterieinfektion av yttre örkanalen (bakteriell otit externa)

Köpa Kloramfenikol receptfritt

Beställa Kloramfenikol Säkert på Nätet

Pris Kloramfenikol ögondroppar / salva från 589 Kr

  • Dosering: Kloramfenikol ögondroppar / salva 0.5 % – 0.1 %
  • Kloramfenikol ögondroppar / salva (inkl. läkarkonsult): 10 ml – 589 Kr / 4 gram – 599 Kr

Det är lagligt i Sverige att köpa Kloramfenikol på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta fungerar genom ett nätbaserat recept, som kan fås genom att fylla i ett frågeformulär på nätet.

Hur fungerar den?

Örondroppar med Kloramfenikol innehåller den aktiva ingrediensen Kloramfenikol, vilket är en typ av medicin man kallar antibiotika. Antibiotika används för att behandla infektioner orsakade av bakterier. Kloramfenikol är känd som en bred-spektrumsantibiotika, vilket betyder att den är effektiv mot infektioner orsakade av en rad olika typer av bakterier.

Kloramfenikol fungerar genom att hindra bakterierna från att producera proteiner som är vitala för dem. Utan dessa proteiner kan bakterierna inte växa, reproducera sig och växa i antal. Kloramfenikol kontrollerar därför infektionen och kvarvarande bakterier dör eller dödas av kroppens immunsystem.

Biverkningar

Mediciner och deras möjliga biverkningar kan påverka personer på olika sätt. Det följande är några biverkningar som är kända att vara kopplade till denna medicinen. Bara för att en biverkning står listad här betyder det inte att alla personer råkar ut för den eller någon annan biverkning.

  • Sensibilisering eller allergisk reaktion

Biverkningarna som är listade ovan har eventuellt inte alla biverkningar som rapporteras av medicinens tillverkare listade. För mer information om andra möjliga risker kopplade till denna medicin, vänligen läs informationen som kommer med medicinen eller konsultera en läkare eller apotekare.Klorafenikol Alliance

Kloramfenikol bipacksedel

Apotek på nätet