Vad är Kestine?

Kestine är en ny generation av icke-sederande allergilindringsmedicin från from Laboratorios Almirall – S.A., en världsledare inom allergiterapi. Kestine kontrollerar effektiv vanliga allergisymptom utan att orsaka slöhet och sedering, vilket gör att du kan hålla på med dina normala aktiviteter.

Kestine är en enkel daglig dos som effektivt kontrollerar vanliga allergisymptom som rinnande & täppt näsa, nysande, kliande näsa, ögon & hud och andra dagliga allergiska åkommor utan att påverka livskvaliteten.

Köpa Kestine receptfritt ↓

Beställa Kestine Säkert på Nätet

Pris Kestine 450,87 Kr

  • Dosering: 10 mg. – 20 mg. 10 tabl. antiallergimedicin
  • Pris Kestine (inkl. läkarkonsult): 450,87 Kr

Att beställa Kestine utan recept I Sverige görs genom att fylla i ett frågeformulär som finns på nätet. Efter det skapas ett nätbaserat recept.

Indikationer

Kestine är indikerad som symptomatisk behandling för allergier, såsom: allergisk rinit eller konjunktivit, både säsongsartad och perenn (nasal utsöndring, nasal klåda, ögonklåda, rinnande ögon, nysningar osv) kronisk urtikaria och allergisk dermatit.

Dosering

Vuxna och barn över 12 år

Kestine 10mg tablett eller 10 ml (2 teskedar) Kestine-sirap en gång om dagen. Vid allvarliga symptom 20 mg tablett eller 20 ml Kestine-sirap (4 teskedar) en gång per dag.

Barn från 6 till 11 år

En 5 ml dos (motsvarande Ebastin 5 mg) en gång per dag.

Barn från 2 till 5 år

En 2.5 ml dos (svarande mot Ebastin 2.5 mg) en gång per dag.

Ingen justering av dosen behövs för patienter med milda till medelstarka leverfunktionsproblem.

Kontraindikationer

Kestine är kontraindicerat hos patienter med känd överkänslighet mot den aktiva ingrediensen.

Kestine innehåller Ebastin som den aktiva ingrediensen. Kestine producerar en stark och förlängd blockering av perifera H, receptorer för histamin. Ebastin har en längre funktionsverkan som gör det möjligt att använda Kestin en gång per dag. Läkemedlet är fritt från antikolinerg aktivitet eftersom det inte har någon åtkomst av central H, receptorer för histamin, så visar den inga sederande effekter. Den förstärker inte effekten hos alkohol.  Kestine Almirall

Kestine bipacksedel

Apotek på nätet