Vad är Istin?

Istintabletter 5mg innehåller den aktiva ingrediensen amlodipin vilket är en kalciumkanalblockerare och den agerar på hjärta och blodkärl; den fungerar genom att sakta ner kalciumrörelsen genom muskelcellerna som finns i blodkärlens väggar, vilket får dem att slappna av och får artärerna i kroppen att vidgas. Detta är fördelaktigt eftersom det reducerar trycket i blodkärlen och minskar hjärtats arbete med att pumpa blod.

Dessa tabletter är effektiva för personer med högt blodtryck och angina pectoris. För att köpa denna produkt måste man ha ett personligt recept från en läkare.

Köpa Istin receptfritt

Beställa Istin Säkert på Nätet

Pris Istin tabletter från 559 Kr

  • Dosering: Istin tabletter 5 mg / 10 mg
  • Pris Istin tabletter (inkl. läkarkonsult): 28 tabletter – 559 Kr / 28 tabletter – 679 Kr

Det är lagligt i Sverige att köpa Istin på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta fungerar genom ett nätbaserat recept, som kan fås genom att fylla i ett frågeformulär på nätet.

Hur man tar Istin

Innan man börjar denna behandling ska man läsa tillverkarens tryckta informationsbroschyr som kommer med förpackningen. Den kommer att ge mer information avseende Istin och kommer att ge en fullständig lista över biverkningar som man kan uppleva när man tar dessa tabletter.

Istin tas en gång om dagen. Den är normalt utskriven i form av tabletter med 5mg styrka för att börja med, även om styrkan på tabletten kan komma att ökas till 10mg efter en kort tid.

Kan Istin orsaka problem?

Tillsammans med den normala verkan kan de flesta mediciner orsaka oönskade biverkningar även om inte alla känner av dem. Tabellen nedan innehåller några av de vanligaste som kopplas till Istin. Man hittar en komplett lista i tillverkarens informationsbroschyr som kommer med medicinen. De oväntade verkningarna förbättras oftast allteftersom kroppen vänjer sig vid den nya medicinen, men tala med läkare eller apotekare om något av det följande fortsätter eller blir besvärligt.Istin Pfizer

Istin bipacksedel

Relaterade produkter kärlkramp

  • Amlodipin
Apotek på nätet