Vad är Inegy?

Inegy-tabletter används för hög kolesterolnivå, primär hyperlipidemi, homozygot sitosterolemi, reduction av feta ämnen, ökning av högdensitetslipoprotein och andra åkommor. Inegy-tabletter kan också användas för ändamål som inte nämns i denna medicineringsguide. Inegy-tabletter innehåller ezetimib och simvastatin som aktiva ingredienser.

Köpa Inegy receptfritt ↓

Beställa Inegy Säkert på Nätet

Pris Inegy 1.469,01 Kr

  • Dosering: 10 mg/20 mg 28 tabl.
  • Pris Inegy (inkl. läkarkonsult): 1.469,01 Kr

Att beställa Inegy utan recept I Sverige görs genom att fylla i ett frågeformulär som finns på nätet. Efter det skapas ett nätbaserat recept.

Är denna medicin eller produkt beroendeframkallande eller vanebildande?

De flesta mediciner kommer inte med en potential för vanebildning eller missbruk. Vanligtvis kategoriserar regeringarna läkemedel som kan vara beroendeframkallande som kontrollerade ämnen. Exempel innefattar schema H eller X i Indien och schema II-V i USA. Se produktförpackningen för att säkerställa att medicinen inte hör till sådana särskilda kategoriseringar av läkemedel. Slutligen ska man inte självmedicinera och öka sin kropps beroende på läkemedel utan inrådan av en läkare.

Kan det stoppas omedelbart eller måste jag sakta vänja mig av konsumtionen?

Vissa läkemedel måste minskas gradvis eller kan inte stoppas omedelbart på grund av återfallseffekter. Rådgör med din läkare för rekommendationer som är specifika för din kropp, hälsa och andra läkemedel som du använder.

Är Inegy-tabletter säkert under amning?

  • Ezetimib: Nej
  • Simvastatin: Nej

Missa en dos

Om du missar en dos, ska du ta den så snart du upptäcker det. Om det är nära tidpunkten för nästa dos, hoppar du över den missade dosen och återgår till ditt doseringsschema. Använd inte extrados för att kompensera för en missad dos. Om du regelbundet glömmer doser bör du överväga att sätta ett larm eller be en familjemedlem om att påminna dig. Rådgör med din läkare för att diskutera förändringar i doseringen eller ett nytt schema för att kompensera för missade doser om du har missat för många doser på senare tid.Inegy MSD

Apotek på nätet