Vad är Fybogel?

Vi ger råd om hur man tar den här medicinen för att lindra symptomen på tarmkatarr (IBS). Fybogel används för att lindra symptomen på tarmkatarr (IBS).

Köpa Fybogel Mebeverine receptfritt

Beställa Fybogel Mebeverine Säkert på Nätet

Pris Fybogel Mebeverine dospåse 402 Kr

  • Dosering: Fybogel Mebeverine dospåse 3,5 g
  • Pris Fybogel Mebeverine (inkl. läkarkonsult): 10 dospåsar – 402 Kr

I Sverige är det möjligt att köpa Fybogel på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta möjliggörs genom att man får ett nätbaserat recept från nätapoteket Treated.

Hur fungerar Fybogel mebeverine?

Fybogel mebeveringranulat innehåller två aktiva ingredienser: fiberhusk, vilket är en typ av medicin som kallas bulkbildande laxermedel, och mebeverine, vilket är en typ av kramplösande medicin.

Fiberhusk är en typ av fiber. Det används för att behandla förstoppning och kan även användas för att bibehålla normal tarmfunktion vid olika tarmsjukdomar. Fiberhusk sväller när det kommer i kontakt med vätska i magen och ökar därför volymen på avföringen. Det absorberas inte av kroppen.

Hur tar man Fybogel mebeverine?

  • Vuxna och ungdomar över 12 bör ta en påse en halv time innan frukost och en påse en halv timme innan kvällsmålet. En tredje dos kan tas en halv timme innan lunch om nödvändigt.
  • Varje påse av granulat bör röras ner i ett glas med kallt vatten (150 ml eller en kvarts pint) och drickas omedelbart.
  • Ta inte Fybogel mebeveringranulat utan vatten. Det är viktigt att var dos av granulat rörs ner i ett glas med vatten innan man tar det, annars finns det risk att det kan orsaka blockage i magen. Det är också viktigt att man ser till att dricka tillräckligt med vätska under dagen.Fybogel Mebeverin Reckitt Benckiser

Fybogel Mebeverine bipacksedel

Relaterade produkter förstoppning

  • Movicol
Apotek på nätet