Vad är Fucithalmic?

Fucithalmic är en antibiotika som är effektiv mot att antal olika bakterier, speciellt Staphylococcus aureus. Den aktiva kemikalien i produkten är fusidinsyra hemihydrat. Fucithalmic viskösa ögondroppar (1% w/w-lösning) är speciellt avsett att behandla bakteriell bindhinneinfektion. Denna medicin är bakteriostatisk vilket innebär att den inte dödar bakterierna direkt utan hindrar dem från att öka i antal. Fusidinsyra gör detta genom att blockera bakterierna från att producera de protein de behöver för sin tillväxt och reproduktion. Till slut dör bakterierna och immunsystemet forslar bort dem från kroppen.

Köpa Fucithalmic receptfritt

Beställa Fucithalmic Säkert på Nätet

Pris Fucithalmic ögondroppar 629 Kr

  • Dosering: Fucithalmic ögondroppar 1 %
  • Pris Fucithalmic ögondroppar (inkl. läkarkonsult): 5 gram – 629 Kr

Här kan man beställa Fucithalmic på nätet utan recept från doktorn på nätet.

Hur man använder ögondroppar med Fucithalmic

En droppe av den viskösa ögondroppar lösningen av Fusitalmik/fusidinsyra droppas i ögat en gång på morgonen och en gång på kvällen. Detta pågår under minst två dagar efter det att ögat återgått till det normala. Om man stoppar behandlingen för tidigt kan det leda till att infektionen kommer åter. Ögondroppar lösningen är ganska tjock och tillhandahålls i en tub; det ger mer vätska i ögat.

Biverkningar med Fucithalmic

Viskösa ögondroppar med Fucithalmic orsakar diverse biverkningar, såsom allmän obehagskänsla, kliande, ömhet, brännande, stickande, torrhet och tillfällig suddig syn. Mer ovanligt är att den kan få ögonen att rinna, speciellt när man applicerar den, eller förvärrar ögonproblemet (konjunktivit). Det finns visa rapporter på hudproblem såsom kliande, utslag och uppsvullnad. De flesta patienter får inga biverkningar alls.Fucithalmic LEO PHARMA

Fucithalmic bipacksedel

Apotek på nätet