Kan jag få Flutide Inhalator på nätet?

Nätdoktorn kan ordinera Flutide för dig om det är din vanliga inhalator. Vi kan leverera denna inhalator nästa dag efter en snabb konsultation på nätet. Konsultationen är gratis och det finns ingen skyldighet att göra ett köp.

Köpa Flutide receptfritt ↓

Beställa Flutide Säkert på Nätet

Pris Flutide 474,60 Kr

  • Dosering: Diskus 50/100/125/250 mcg – Evohaler
  • Pris Flutide (inkl. läkarkonsult): 474,60 Kr

Ett nätbaserat recept för Flutide kan fås efter det att man fyllt i ett frågeformulär som finns på nätet. Receptet skickas därefter vidare till ett postordersapotek, varifrån Flutide sänds till kunden inom en dag.

Två onlineapotek:

Vad är Flutide (flutikason)?

Flutikasonpropionat är en potent kortikosteroid och marknadsföres som Flutide, en oral inhalant som används för att behandla astma.

Flutikason är tillgänglig i pulverform, vätska och nebula-form och levereras via fyra olika typer av inhalatoranordningar; en klorfluorkolvätefri dosrelaterad inhalator (Flutide Evohaler), andningsaktiverad Accuhaler (Flutide Accuhaler) och Diskhaler (Flutide Diskhaler), och genom en nebulisator, som omvandlar den flytande formen till inhalerbara nebular (Flutide Nebulous).

Flutikason finns även under varumärkena Flovent, Flonase och Flixonase.

Hur fungerar Flutide (flutikason)?

Flutikason verkar genom att minska inflammation som orsakas av astma hos dina luftvägar och lungor. Specifikt fungerar flutikason genom att blockera de inflammatoriska ämnen som frigörs av immunsystemet som orsakar inflammation.

Hur används Flutide (flutikason) för att behandla astma?

Flutikason levereras via en inhalator som gör att den kan absorberas direkt in i de inre slemhinnorna i dina luftvägar och lungor. Detta bidrar till att lindra dina symtom på astma såsom överflödigt slem och andnöd, och stoppar astmaattacker från att hända.

Vad används Flutide (flutikason) mer till för att behandla?

Flutikason finns även som en topikal kräm, salva och lotion för att behandla olika inflammatoriska hudsjukdomar inklusive eksem, psoriasis och utslag.

Finns det några biverkningar av Flutide (flutikason)?

De vanligaste biverkningarna som kan uppstå är muntorsk och halsont, som båda kan förhindras av dig genom att skölja munnen efter inandning av en dos. Andra mindre vanliga biverkningar är heshet, ledvärk och matsmältningsbesvär.

Kan vem som helst använda Flutide (flutikason)?

Du bör använda flutikason med försiktighet om du är eller har drabbats av tuberkulos eller diabetes. Du bör inte använda flutikason om du är allergisk mot någon av dess beståndsdelar. Du kan få din Flutide-inhalator på nätet efter att ha fyllt i ett kort konsultationsformulär.

Apotek på nätet