Kan jag få Flukloxacillin / Flucloxacillin utan recept?

Nätdoktorn är en licensierad mottagning och de har befogenhet att skriva ut recept på nätet efter en läkares bedömning. Bedömningen görs på nätet och tar bara några få minuter. Vänligen fyll i ett konsultationsformulär för att börja processen. Mediciner lämnas ut från vårt apotek för leverans nästa dag.

Köpa Flukloxacillin receptfritt ↓

Beställa Flukloxacillin Säkert på Nätet

Pris Flukloxacillin 476,33 Kr

  • Dosering: 500 mg 40 kaps. – penicillin-antibiotikum
  • Pris Flukloxacillin (inkl. läkarkonsult): 476,33 Kr

Här kan man beställa Flukloxacillin / Flucloxacillin på nätet utan recept från doktorn på nätet.

Vad är Flukloxacillin?

Flukloxacillin är en typ av penicillin antibiotika av smalspektrum typ tillgänglig som kapsel, oral vätska och i injicerbar form, och är använd för att behandla ett antal vanliga bakteriella infektioner. Vi skriver inte ut the injicerbara versionen på nätet.

Flukloxacillin är även tillgängligt under varumärkesnamn, inklusive Floxapen.

Hur fungerar Flukloxacillin?

Flukloxacillin fungerar genom att stoppa bakterietillväxten. Mer specifikt agerar Flukloxacillin genom att blockera bakterier från att skapa cellväggar. Utan cellväggar kan inte bakterien fungera och föröka sig så kolonin kommer slutligen att dö.

Hur används Flukloxacillin för att behandla bakterieinfektioner?

Flukloxacillin används för att behandla bakterieinfektioner i de övre och lägre luftvägarna, såsom bronkit, tonsillit och lunginflammation; urinvägsinfektioner såsom cystit och uretrit; hud och mjukdelsinfektioner såsom bölder och abscesser; och infekterade skador och brännskador. Vi tenderar att främst skriva ut medicinen för hudinfektioner men vi kan tänka oss andra användningar.

Oralt Flukloxacillin fungerar bäst när det tas med vatten på en tom mage, normalt en timma innan mat eller 2 timmar efter mat. En normal behandlingskur med Flukloxacillin innebär att man tar den fyra gånger per dag tills medicinen tar slut: normalt 5 till 10 dagar.

Finns det några biverkningar med Flukloxacillin?

De vanligaste biverkningarna är diarré, illamående, kräkningar, utslag eller nässelfeber. Mindre vanliga biverkningar inkluderar allergiska reaktioner (speciellt på huden) och feber. Mycket få personer utsätts för biverkningar men du bör meddela oss om vi har skrivit ut det för dig och du har en negativ reaktion.

Flukloxacillin bipacksedel

Apotek på nätet