Kan jag få Fenoximetylpenicillin på nätet?

Nätdoktorn kan ordinera Fenoximetylpenicillin för bakteriella halsinfektioner, halsfluss, bihåleinflammation, och bröstinfektioner. Fyll bara i en nätbaserad consultation så kommer en läkare att bedöma om antibiotika krävs. Leverans av din medicin arrangeras för nästa dag, så att du kan komma igång med din behandling så snart som möjligt.

Köpa Fenoximetylpenicillin receptfritt ↓

Beställa Fenoximetylpenicillin Säkert på Nätet

Pris Fenoximetylpenicillin 646,90 Kr

  • Dosering: 25 mg/5 ml oral lösning – 250 mg 28 tabl.
  • Pris Fenoximetylpenicillin (inkl. läkarkonsult): 646,90 Kr

Här kan man beställa Fenoximetylpenicillin på nätet utan recept från doktorn på nätet.

Vad är Fenoximetylpenicillin?

Fenoximetylpenicillin, även kallad fenoximetylpenicillin, är en bredspektrumspenicillin-antibiotikum. Detta antibiotikum tas för att behandla en rad olika infektioner i mun, svalg, luftvägar, öron, hud och mjukdelar orsakade av bakterier. Det används också för att förhindra återfall av reumatisk feber eller korea, och för att förhindra pneumokockinfektioner hos personer med sicklecellanemi eller som har genomgått splenektomi (borttagning av mjälten). Detta antibiotikum stör det sätt på vilket bakterier producerar sina cellväggar. Som en följd läcker bakteriecellväggarna, vilket gör att cellinnehållet kan flyta ut och oönskade materia kan komma in. Detta dödar bakterierna.

Hur man använder Fenoximetylpenicillin

Fenoximetylpenicillin finns som tabletter (250 mg) och som en oral lösning (125 mg / 5 ml och 250 mg / 5 ml). Vissa orala lösningar är sockerfria. Tabletterna sväljas hela (tuggas ej) med vatten. Den orala lösningen tillhandahålls som ett pulver och apotekaren bereder lösningen för dispensering. Du bör använda den sked eller spruta som bifoga för att mäta upp rätt dos. Din läkare avgör styrkan i medicinen som du bör ta, när du ska ta det, och hur länge du ska ta det. Viktigt är att du måste avsluta kuren, även om du mår bättre; genom att stoppa medicinen för tidigt, kan infektionen återkomma eller bakterierna kan bli resistenta mot behandling. Fenoximetylpenicillin tas vanligtvis var 6:e timme, det vill säga 4 gånger under en 24-timmarsdag, där man håller tiden mellan doserna ungefär densamma.

Dosering

  • Vuxna och barn äldre än 12 år: 250 mg – 500 mg var 6:e timma.
  • Barn på mellan 6 till 12 år: 250 mg var 6:e timma.
  • Barn på mellan 1 och 6 år: 125 mg var 6:e timma.Fenoximetylpenicillin Bristol Laboratories

Fenoximetylpenicillin bipacksedel

Apotek på nätet