Kan jag få Diprosone utskrivet på nätet?

Nätdoktorn kan skriva ut Diprosone till dig om du fyller i ett konsultationsformulär. Detta kommer bara att ta några få minuter av din tid. Ditt formulär kommer att granskas av en läkare och ett recept kommer att skrivas ut om det är lämpligt för dig.

Köpa Diprosone kräm / salva receptfritt ↓

Beställa Diprosone Säkert på Nätet

Pris Diprosone 475,32 Kr

  • Dosering: kräm – salva – 100 g. Diproderm
  • Pris Diprosone (inkl. läkarkonsult): 475,32 Kr

Att beställa Diprosone utan recept I Sverige görs genom att fylla i ett frågeformulär som finns på nätet. Efter det skapas ett nätbaserat recept.

Vad är Diprosone (dioderm)?

Diprosone-kräm eller salva innehåller den aktiva ingrediensen betametasondipropionat, en kraftfull syntetisk topikal adrenokortikosteroid.

Vad används Diprosone för att behandla?

Diprosone används för att behandla olika inflammatoriska hudåkommor inklusive eksem, dermatit och psoriasis. Inflammatoriska hudåkommor påverkar personer i alla åldrar. Till exempel påverkar eksem upp till 20% av barnen och upp till 10% av de vuxna; upp till 3% av de vuxna runt om i världen har psoriasis; och kontaktdermatit utgör upp till 80% av alla yrkes hudsjukdomar. I dessa fall krävs ofta ett anti-inflammatoriskt medel som Diprosone.

Hur fungerar Diprosone?

Immunsystemet utsöndrar olika inflammatoriska medel som svar på trauma, irritation eller reaktion. Betametason hindrar dessa inflammatoriska medlen som orsakar inflammation och därigenom minskar de inflammatoriska svaren på allergi eller hudirritation.

Hur är Diprosone-kräm använt för att behandla eksem, dermatit och psoriasis?

Frekvens och hur länge Diprosone ska appliceras bör i bästa fall bedömas av din läkare och vi kan ge dig ungefärliga råd när du genomgått en konsultation; dock rekommenderar vi att du applicerar det upp till två gånger per dag under upp till 4 veckor. Gnugga helt enkelt in en liten mängd kräm i påverkat område tills den försvinner.

Vad annat används Diprosone till att behandla?

En lotionformulering av Diprosone används för hudåkommor på hårbotten såsom psoriasis i hårbotten. Typiskt används Diprosone när konventionella topikala kortikosteroider inte är kraftfulla nog att minska inflammationen.

Finns det biverkningar med Diprosone?

Vanliga rapporterade biverkningar med Diprosone inkluderar brännande, hudpigmenteringsändringar, kraftig hårväxt, klåda, utslag, rodnad, hudförtunning och bristningar.Diprosone Schering Plough

Diprosone bipacksedel

Apotek på nätet