Vad används Diklofenak (Voltarol) för?

Diklofenak är använt vid behandling av smärta, svullnad och inflammation i ett stort antal sjukdomar i leder och muskler, och i senorna; sådana åkommor inkluderar osteoartrit, reumatoid artrit, ankyloserande spondylit, gikt, stukningar, sträckningar, andra mjukdelsskador, frakturer, tendinit och ryggvärk. Det är även användbart efter tand och/eller mindre kirurgiska ingrepp och kan ges för migrän.

Köpa Diklofenak receptfritt ↓

Beställa Diklofenak Säkert på Nätet

Pris Diklofenak 478,19 Kr

  • Dosering: Sodium 50 mg. – SR 75 mg. – 100 mg.
  • Pris Diklofenak (inkl. läkarkonsult): 478,19 Kr

Det är lagligt i Sverige att köpa Diklofenak på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta fungerar genom ett nätbaserat recept, som kan fås genom att fylla i ett frågeformulär på nätet.

Kan jag få tag i Diklofenak på nätet?

Vi kan skriva ut Diklofenak på nätet om du fyller i ett kort konsultationsförmulär på nätet. Mediciner levereras nästa dag så länge som din order är i systemet innan klockan 16:00.

Vad är Diklofenak?

Diklofenak är en av en klass av mediciner kallad för icke-steroid antiinflammatoriskt läkemedel (NSAID). Denna medicin kan vara antingen diklofenak-natrium eller diklofenakkalium. Diklofenak lindrar smärta och minskar inflammation genom att blockera ett enzym kallat COX (cyklo-oxygenas), vilket spelar en roll i produktionen av prostaglandiner. När man blir skadad eller har vissa medicinska åkommor tillverkar vår kropp prostaglandiner vilka orsakar smärta och inflammation.

Hur man använder Diklofenak

Diklofenak är tillverkad på en rad olika sätt, inklusive tabletter (normal, snabb, modifierad frisättning, enterodragerade), gel, spray, suppositorier och injektioner. Tabletter ska tas hela med vatten, företrädesvis när man äter mat eller precis efter. En annan medicin kan skrivas ut med diklofenak tabletter för att skydda din mage. Gel gnuggas in i påverkat område och sprayer sprayas på relevant hudställe. Suppositorier stoppas försiktigt in via anus och trycks upp så högt som möjligt med hjälp av ditt finger. Diklofenak-injektioner kan ges intramuskulärt eller som en infusion i en ven.

Biverkningar med Diklofenak

Magbesvär, illamående och kräkningar, blödningar i mag- och tarmkanalen (vilket visar sig genom att man kräks blod eller mycket mörk avföring), hudutslag / klåda / rodnad / flagande, svullnad av ansikte / läppar, förändringar av din urinmängd och färg, väsande andning / andningssvårigheter, lättare att få blåmärken och ökat mängd av halsont och infektioner är alla biverkningar som kan vara allvarliga och behövs rapporteras till din läkare. De flesta personer får inga som helst biverkningar.

Diklofenak bipacksedel

Apotek på nätet