Vad är Diflucan (Flukonazol)?

Diflucan (Flukonazol) är en medicin som handlar svampinfektioner. Den skrivs främst ut för att behandla vaginal torsk eller penistorsk, vilka orsakas av en typ av svamp eller jäst som kallas candida albicans. Candida kan finnas på huden utan att orsaka någon skada eller problem. Dock kan under vissa omständigheter deras antal multipliceras och förorsaka en infektion.

Detta visar sig som klåda, rodnad och ömhet. Det finns också en typisk vit utsöndring som påminner om keso. Trots att torsk inte är en sexuellt överförd sjukdom i sig, kan män ibland få penistorsk genom sexuell kontakt. Ofta behandlas båda partner, speciellt om en av dem har återkommande symptom.

Köpa Diflucan receptfritt

Beställa Diflucan Säkert på Nätet

Pris Diflucan kapslar 489 Kr

  • Dosering: Diflucan kapslar 150 mg
  • Pris Diflucan kapslar (inkl. läkarkonsult): 1 kapslar – 489 Kr

Ett nätbaserat recept för Diflucan kapslar kan fås efter det att man fyllt i ett frågeformulär som finns på nätet. Receptet skickas därefter vidare till ett postordersapotek, varifrån Diflucan sänds till kunden inom en dag.

Två onlineapotek:

Hur använder man Diflucan?

Flukonazol kommer i form av en kapsel. Den är så effektiv mot torsk att en enkel dos på 150 mg är allt man behöver ta för att ta död på svampinfektionen. Beroende på symptom och tidigare erfarenhet kan man också få ett recept på antimykotisk kräm. Detta hjälper till att behandla de lokala symptomen.

Vem kan använda Diflucan?

Om man fyller i ett konsultationsformulär kan vi tala om huruvida flukonazol är lämplig. Man ska inte ta flukonazol om man är laktosintolerant eller om man tar vissa typer av medicin för allergi, oregelbundna hjärtslag, mental hälsa eller magproblem. Andra typer av medicin kan också påverkas om man tar flukonazol. Vi kommer att kunna förorda vad som gäller när vi har alla detaljer.Diflucan Novartis

Diflucan bipacksedel

Relaterade produkter svampinfektioner

  • Fluconazol
Apotek på nätet