Vad är Dalacin C?

Dalacin-kapslar används för att behandla allvarliga infektioner orsakade av Grampositiva bakterier (t.ex. stafylokocker, streptokocker och pneumokocker) och anaerobiska bakterier (som kan leva utan syre). Kapslarna tas normalt var sjätte timme. Din läkare kommer att tala om antalet kapslar du ska ta. Svälj dem hela med ett fullt glas vatten antingen före eller efter mat.

Köpa Dalacin C receptfritt ↓

Beställa Dalacin C Säkert på Nätet

Pris Dalacin C 922,67 Kr

  • Dosering:  75 mg. – 150 mg. clindamycin antibiotikum
  • Pris Dalacin C (inkl. läkarkonsult): 24 kaps – 100 kaps. – 922,67 Kr

Att beställa Dalacin C utan recept I Sverige görs genom att fylla i ett frågeformulär som finns på nätet. Efter det skapas ett nätbaserat recept.

Vem kan använda Dalacin?

Vuxna och ungdomer kan använda Dalacin C; barn kan få utskrivet en lägre dos av kapslar men inte via nätkliniken. Dalacin C kan inte användas om du har en allergi mot clindamycin eller någon av dess andra ingredienser. Tala om för din läkare om du har diarré, får diarré efter att ha använt Dalacin (eftersom du kan ha en inflammation i magen kallad pseudomembranös kolit), normalt får diarré av andra antibiotika eller har haft problem med magen någon gång.

Dalacin C kan samverka med andra mediciner vilket gör att Dalacin eller den andra medicinen mindre effektiv, så tala om för din läkare de mediciner du tar eller har tagit nyligen, inklusive erythromycin, orala preventivmedel och mediciner utan recept. Tala om om du genomgått eller snart kommer att genomgå ett kirurgiskt ingrepp. Diskutera användandet av Dalarin C med din läkare om du är eller kan bli gravid eller ammar.

Kan jag få tag på Dalacin på nätet?

Ja. Dalacin kan skrivas ut av nätdoktorn för leverans nästa dag. Välj bara den konsultation du behöver genom att klicka på knappen ovan.

Gratis konsultation

Om du tror att du har en bakterieinfektion kan Dalacin C vara lämplig behandling. En gratis nätkonsultation (se ovan) med en expert kommer att avgöra vilken behandling som är bäst för dina symptom. Klicka på knappen för Gratis Konsultation för att fylla i det korta nätformuläret.Dalacin C Pfizer

Dalacin C bipacksedel

Apotek på nätet