Vad är Condyline?

Condyline är en kutan lösning som appliceras direkt på vårtorna. Condyline innehåller podofyllotoxin, vilket motverkar att cellerna som utgör vårtan från att dela och multiplicera sig. När denna delning och multiplicering förhindras kommer vårtan så småningom att dö, en process som kallas nekros. Condyline innehåller samma aktiva ingrediens som Warticon kräm.

Köpa Condyline receptfritt

Beställa Condyline Säkert på Nätet

  • Dosering: Condyline lösning 3.5 ml
  • Pris Condyline lösning (inkl. läkarkonsult): 1 flaska – 686 Kr

Det är lagligt i Sverige att köpa Condyline på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta fungerar genom ett nätbaserat recept, som kan fås genom att fylla i ett frågeformulär på nätet.

Två onlineapotek:

Hur man använder Condyline

Man bör applicera Condyline med den bifogade applikatorn. Se till att applicera lösningen enbart på vårtan. Man ska inte applicera Condyline på hälsosam hud eftersom det kommer att skapa irritation. Ett hjälpfullt tips för att skydda hälsosam hud är att lägga på Vaseline på denna yta och att endast lämna vårtan öppen.

Vaselinet kommer att skydda området runt basen på vårtan om något av lösningen skulle droppa från såret på hälsosamma hudceller. Man ska applicera lösningen enligt instruktioner två gånger om dagen under tre dagar. Man kan repetera denna process 5 gånger om vårtan inte blivit helt upplöst. Fortsätt inte efter 5 veckor utan att konsultera oss.

Vem kan använda Condyline?

Om man fyller i ett konsultationsformulär kan vi tala om huruvida Condyline är lämpligt. Vi skulle inte råda till att använda Condyline om man är gravid eller ammar eftersom det finns en möjlighet att lösningen kan absorberas genom huden och kunna vara skadlig för babyn. Om man har fått en allergisk reaktion mot podofyllotoxin eller någon av de andra ingredienserna så är den inte lämplig att använda.Condyline Takeda

Condyline bipacksedel

Relaterade produkter behandling vid könsvårtor

  • Wartec (Warticon)
  • Aldara 5%
Apotek på nätet