Vad är Ciprofloxacin?

Ciproxin (ciprofloxacin) är en antibiotika, en del av en grupp av antibiotika som kallas kinoloner. Den används för att behandla bakterieinfektioner, speciellt bröstinfektioner, magsjuka och urinvägsinfektioner. Den har även tidigare används för att behandla gonorré men nuförtiden är de flesta bakteriestammarna resistenta så Cefixim ges normalt som ett alternativ.

Köpa Ciprofloxacin receptfritt

Beställa Ciprofloxacin Säkert på Nätet

Pris Ciprofloxacin tabletter 392 Kr

  • Dosering: Ciprofloxacin tabletter 250mg / 500mg
  • Pris Ciprofloxacin tabletter (inkl. läkarkonsult): 10 / 14 tabletter – 392 Kr

Det är lagligt i Sverige att köpa Ciprofloxacin på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta fungerar genom ett nätbaserat recept, som kan fås genom att fylla i ett frågeformulär på nätet.

Hur fungerar Ciprofloxacin?

Ciprofloxacin dödar bakterier genom att tränga in I bakteriecellen och blockera ett enzym som kallas DNA-gyras från att fungera. Enzymet hjälper bakterierna att föröka sig och reparerar deras DNA-material, så att när det slutar verka kan bakterierna inte föröka sig eller hålla sig hälsosamma utan därför dör de.

Vad ska jag göra om jag har fått Ciprofloxacin för att behandla gonorré?

Beroende på sin kända motståndskraft mot behandlingsmedel är det ytterst viktigt att den som behandlats mot gonorré måste testas igen 6 veckor efter det att behandlingen avslutats. Det är också rekommenderat att man inte har oskyddat sex förrän man fått klartecken efter uppföljningstesten.

Har Ciprofloxacin några biverkningar?

Den vanligaste biverkningen som orsakas av den här medicinen är illamående, diarré och utslag. Mindre vanligt är att man har rapporterat huvudvärk, yrsel, sömnsvårigheter och brist på aptit bland annat. Ytterst sällsynt är att den kan orsaka lever eller njurproblem, depression eller hallucinationer.Ciprofloxacin Almus

Ciprofloxacin bipacksedel

Relaterade produkter blåskatarr (Cystit)

  • Trimethoprim
  • Suprax
  • MacroBID
Apotek på nätet