Champix PfizerVad är Champix?

  • Vareniklin Tartrate

Champix är en sluta-röka-behandling tillverkad av Pfizer. Den fungerar genom att stimulera nikotinreceptorer i hjärnan och bidrar till att göra rökningen mindre tilltalande.

Champix är en effektiv sluta-röka-behandling som fungerar på samma sätt som nikotinersättningsterapi som är tillverkat av Pfizer. Medicinen är utformad så att den ska kunna användas som del av sluta-röka-programmet. En typisk behandling består i att ta en tablett två gånger per dag och varar i tolv veckor. Efter detta kan en doktor välja att minska dosen om användaren har lyckats sluta.

Köpa Champix receptfritt

Beställa Champix Säkert på Nätet

Pris Champix tabletter från 822 Kr

  • Dosering: Champix startpaket 500 mcg + 1mg – 1mg – 500 mcg
  • Pris Champix tabletter (inkl. läkarkonsult): 56 tabletter – från 822 Kr

Att beställa Champix utan recept I Sverige görs genom att fylla i ett frågeformulär som finns på nätet. Efter det skapas ett nätbaserat recept.

När används Champix?

Champix används av de som vill sluta röka. Förstagångsanvändare bör välja Champix Startpaket. Champix påfyllnad är för de som fortsätter behandlingen. Var medveten om att det bara är effektivt i de fall då användaren är motiverad till att sluta röka. Innan behandlingen påbörjas, besluta dig om ett specifikt slutdatum för rökning.

Aktiv substans

Den aktiva ingrediensen I Champix är vareniklin tartrate, som fungerar som nikotinersättningsterapi. Det betyder att medicinen hjälper till att reducera röksuget hos användaren genom att trigga samma receptorer i hjärnan. Det ökar aktiviteten av särskilda kemikalier vilket minskar begäret. En annan funktion som vareniklin har är att de kemikalier som andas in genom tobak blir mindre funktionella. Den blockerar nikotinet från att interagera med hjärnan när användaren röker och på så sätt minskar den tillfredsställande effekten.Champix Pfizer

Champix bipacksedel

Relaterade produkter sluta röka och sluta snusa

  • Zyban
Apotek på nätet