Vad är Buccastem M?

Buccastem M är en buckaltablett som tillverkas av Alliance Pharmaceuticals, och används för att behandla illamående och kräkningar som orsakas av migrän. Till skillnad från vanliga tabletter så placeras dessa mellan överläppen och tandköttet för att lösas upp. Medicinen behandlar illamående genom att blockera de signaler som överförs till hjärnan och triggar igång kräkningar.

Illamående är bland de vanligaste egenskaperna hos migrän. Många definierar dem bara som en kraftig huvudvärk, men i de flesta fall är upplevs det mycket värre än så.

Köpa Buccastem M receptfritt

Beställa Buccastem M Säkert på Nätet

Pris Buccastem M tabletter 392 Kr

  • Dosering: Buccastem M tabletter 3 mg
  • Pris Buccastem M tabletter (inkl. läkarkonsult): 8 tabletter – 392 Kr

Att beställa Buccastem M utan recept I Sverige görs genom att fylla i ett frågeformulär som finns på nätet. Efter det skapas ett nätbaserat recept.

När används Buccastem M?

Buccastem M används vid migrän och tas genom att lägga tabletten i munnen mellan överläppen och tandköttet. Ta den dos som du blivit ordinerad av din läkare. Tabletterna får inte tuggas eller sväljas.

Aktiv substans

Den huvudsakliga ingrediensen i Buccastem M är en förening som kallas proklorperazin. Denna förening tillhör en kategori av behandlingar som kallas fentiaziner och har antiemetiska egenskaper. De fungerar genom att stoppa signalerna som går till hjärnan mellan kemoreceptorutlösningszonen (eller CTZ) och kräkcentrum.

Detta görs genom att hämma funktionen av receptorer i CTZ som är känsliga för dopamin-neurotransmittorn. Buccastem M avbryter på så sätt kedjan av de signaler som går till kräkcentret i hjärnan och minskar känslan av illamående.Buccastem Alliance

Buccastem M bipacksedel

Relaterade produkter illamående

  • Cyclizine
  • Phenergan
  • Domperidone
  • Metoklopramid
Apotek på nätet