Vad är Bendroflumetiazid?

Bendroflumetiazid är ofta kallad för en vattentablett; den är en medlem av den medicinska gruppen som kallas för tiaziddiuretika. Bendroflumetiazid fungerar som ett diuretikum, vilket innebär att den tvingar ut vattenöverskott från kroppen genom att öka frekvensen man urinerar. Den gör det genom att påverka transporten av natrium genom väggarna på njurtubuluscellerna (det blockerar för natrium att bli återabsorberat in i kroppen).

Köpa Bendroflumetiazid receptfritt

Beställa Bendroflumetiazid Säkert på Nätet

Pris Bendroflumetiazid 333 Kr

  • Dosering: Bendroflumetiazid tabletter 2.5 mg / 5 mg
  • Pris Bendroflumetiazid tabletter (inkl. läkarkonsult): 28 tabletter – 333 Kr

Det är lagligt i Sverige att köpa Bendroflumetiazid på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta fungerar genom ett nätbaserat recept, som kan fås genom att fylla i ett frågeformulär på nätet.

Vem kan använda Bendroflumetiazid?

Bendroflumetiazid är inte till för personer med en allergi mot tiazider eller någon annan produkt i tabletten (t.ex. laktos), eller för kvinnor som är gravida eller ammar. Njurtillstånd och leverfunktion är mycket viktigt när man tar den här medicinen – om nedsättningen är grav ska man inte ta den; om nedsättningen är mild till måttlig bör man konsultera läkare innan man tar den. Man kan tvingas till regelbundna tester för att kontrollera njur och leverfunktion.

Bendroflumetiazids biverkningar

När man tar Bendroflumetiazid kräver två speciella situationer omedelbar medicinsk vård – allergi och blodsjukdomar. En allergisk reaktion eller överkänslighet mot Bendroflumetiazid indikeras genom ett rött, flagnande hudutslag, ljuskänslighet (känslighet mot solljus / artificiellt ljus) eller vätska eller infektion i lungorna. Blodsjukdomar (förändringar av blodcell antal) indikeras genom ökade fall av näsblod, blåmärken, blek hud, infektioner, trötthet och andnöd vid aktiviteter.
Bendroflumetiazid Actavis

Bendroflumetiazid bipacksedel

Apotek på nätet