Vad är Arcoxia?

Arcoxia kan användas för att minska smärta från inflammation och svullnad orsakad av inflammatoriska åkommor i leder och muskler, och kortvarig smärta av medelstark intensitet efter tandkirurgi.

Köpa Arcoxia receptfritt ↓

Beställa Arcoxia Säkert på Nätet

Pris Arcoxia 1.015,64 Kr

  • Dosering: 30 mg. – 60 mg. – 90 mg. – 100 mg. icke-steorit antiinflammatoriskt läkemedel
  • Pris Arcoxia (inkl. läkarkonsult): 1.015,64 Kr

Att beställa Arcoxia utan recept I Sverige görs genom att fylla i ett frågeformulär som finns på nätet. Efter det skapas ett nätbaserat recept.

Kan jag köpa Arcoxia på nätet?

Nätdoktorn kan skriva ut Arcoxia för dig om du fyller i det korta nätbaserade frågeformuläret avseende din hälsobakgrund. En läkare kommer att bedöma konsultationsformuläret kort efter det har blivit sänt in och erbjuda att skriva ut medicinen om den bedöms som lämplig.

Vad är Arcoxia?

Den aktiva substansen I Arcoxia är etoricoxib. Denna medicin är känd som ett icke-steroid antiinflammatoriskt läkemedel (NSAID) och, mer specifikt, en selektiv COX-2-hämmare. Dessa underlättar en minskning av smärtan och svullnaden orsakad av inflammation av lederna och musklerna beroende på inflammatoriska åkommor (såsom reumatoid artrit, osteoartrit, ankyloserande spondylit och gikt), och medelstark smärta efter tandkirurgi. NSAID gör detta genom att hindra ett enzym (COX) inblandat i produktionen av prostaglandin, vilket underlättar inflammation och smärta kopplat till skador och vissa sjukdomar.

Hur man använder Arcoxia

Arcoxia tas via munnen, en gång per dag. Det kan tas med eller utan mat. Arcoxia-dosen kommer att bero på ditt tillstånd och kommer att vara den lägsta dosen som krävs för att hantera din smärta och inflammation. Rekommenderad dos för reumatoid artrit och ankyloserande spondylit är 90 mg per dag; för osteoartrit är det 30-60 mg per dag; för gikt är det 120 mg per dag under maximalt 8 dagar; och för tandkirurgismärta är det 90 mg under maximalt 3 dagar. Om du har en leversjukdom kommer du att vara begränsad till en dos på 30-60 mg, beroende på hur allvarlig sjukdomen är.

Det är rekommenderat att du tar denna medicin endast för akut smärta och endast så länge som du behöver det eftersom det kan öka riskerna för hjärtattack eller stroke, speciellt i höga doser. Din läkare kommer att tala om exakt hur mycket Arcoxia du ska ta och under hur lång tid. Om du missar en dos ska du hoppa över den och fortsätta nästa dag; om du tar för många tabletter bör du söka omedelbar läkarvård.Arcoxia MSD

Arcoxia bipacksedel

Apotek på nätet