Vad är Anusol HC?

Anusol är en behandling för hemorrojder. Anusol är tillverkat av McNeil, och är tillgängligt både som stolpiller och salva. Det används för att mildra irritation och obehag till följd av hemorrojder. Det innehåller flera funktionella substanser som fungerar för att mildra det inflammerade området och förhindrar infektion och underlättar för läkningsprocessen.

Hemorrojder är ett tillstånd som är mycket vanligt. Det påverkar 40 procent av människor någon gång i deras liv, men uppstår oftast vid 45 års ålder.

Köpa Anusol HC receptfritt

Beställa Anusol HC Säkert på Nätet

Pris Anusol HC stolpiller – salva från 363 Kr

  • Dosering: Anusol Hc stolpiller – salva 10 mg hydrokortison, 296 mg zinkoxid, 59 mg vismutsubgallat, 49 mg perubalsam, 24 mg vismutoxid och 33 mg bensylbensoat/ Ointment 30 g
  • Pris Anusol Hc stolpiller – salva (inkl. läkarkonsult): från 363 Kr

Man kan beställa Anusol HC på nätet utan recept från familjedoktorn. Att köpa Anusol HC utan recept är lagligt genom att man får ett nätbaserat recept utställt.

När används Anusol HC?

Salvan stryks på området två gånger dagligen, en gång på morgonen och en gång på kvällen, och igen efter varje toalettbesök, upp till fyra gånger per dag. Stolpillren sätts in i analöppningen en gång på morgonen, en gång på kvällen och efter tarmrörelser, upp till max tre gånger per dag.

Aktiv substans

Huvudingrediensen i Anusol är zinkoxid, perubalsam och vismutoxid. Samtliga tre har antiseptiska egenskaper. Zinkoxid hjälper till att begränsa svullnad, perubalsam underlättar för ny tillväxt av hud och vismutoxid mildrar irritation. Anusol HC är en salva som går att köpa på apotek och innehåller alla dessa tre komponenter. Dessutom innehåller det hydrokortisonacetat som behandlar inflammation och bensylbensoat som också är en antiseptisk substans.Anusol McNeil

Anusol HC bipacksedel

Relaterade produkter hemorrojder

  • Ultraproct
  • Proctofoam HC
  • Proctosedyl
  • Anugesic HC
  • Xyloproct
  • Scheriproct
Apotek på nätet