Vad är Anugesic HC?

Anugesic HC är en atopisk kräm som marknadsförs av företaget Pfizer. Krämen används för att lindra hemorrojder. Den behandlar smärtan och hjälper till att reparera hudceller som blivit förstörda vid det påverkade området. Salvan innehåller flera aktiva ingredienser som reducerar smärta, inflammation och hjälper området att läka.

Anugesic HC hjälper till genom att:

  1. Lugna obehag
  2. Reducera inflammation
  3. Främja tillväxt av ny hud

Hemorrojder är svullna blodkärl (åderbråck) i analregionen. De gör att svullnader uppstår inuti eller utanför ändtarmen. Detta leder till obehag och irritation. I flera fall förekommer blod efter tarmrörelser. Hemorrojder är väldigt vanligt och de flesta människor upplever tillståndet åtminstone en gång. Hemorrojder är inte allvarligt men om kraftiga blödningar uppstår bör man kontakta sin läkare för råd.

En av de vanligaste faktorerna till hemorrojder är högt tryck i blodkärlen i och runt ändtarmen. Det är vanligare att överviktiga personer drabbas eller hos de som ofta upplever förstoppning.

Köpa Anugesic HC receptfritt

Beställa Anugesic HC Säkert på Nätet

Pris Anugesic HC kräm 402 Kr

  • Dosering: Anugesic HC kräm 0,005
  • Pris Anugesic HC kräm (inkl. läkarkonsult): 1 tub – 402 Kr

Det är lagligt i Sverige att köpa Anugesic HC på nätet utan recept från doktorn på nätet. Detta fungerar genom ett nätbaserat recept, som kan fås genom att fylla i ett frågeformulär på nätet.

När används Anugesic HC?

Krämen stryks på varje kväll och morgon och efter varje tarmöppning.

Aktiv substans

Det finns flera funktionella substanser i Anugesic HC, som alla har ett särskilt syfte. Hydrokortisonacetat tacklar inflammation genom att förebygga aktiviteten hos kemikalier som kroppen släpper ut som svar på irritationen. En annan substans, pramokainhydroklorid är en mild bedövning som stoppar smärtsignalerna till hjärnan. Andra aktiva ingredienser är zinkoxid, perubalsam, bensylbensoat och vismutoxid. Alla dessa fungerar antiseptiskt och lindrar irritation.Anugesic HC Pfizer

Anugesic HC bipacksedel

Relaterade produkter hemorrojder

  • Anusol
  • Ultraproct
  • Proctofoam HC
  • Proctosedyl
  • Xyloproct
Apotek på nätet