Vad är Amlodipin?

Amlodipin är ett läkemedel mot arytmi, som hjälper till att styra hjärtats slagrytm. Det gör detta på flera olika sätt genom att ändra hjärtats elektriska aktivitet.

En av de unika kännetecken för Amlodipin är dess långsamma verkningssätt och längden på verkan i kroppen. Det kan ta flera veckor innan fulla effekten av läkemedlet blir synbar (man kan notera biverkningar ett tag efter det att man börjat ta medicinen) och det kan ta några månader för läkemedlet att fullständigt utsöndras från kroppen.

Köpa Amlodipin receptfritt

Beställa Amlodipin Säkert på Nätet

Pris Amlodipin tabletter 439 Kr

  • Dosering: Amlodipin tabletter 5 mg / 10 mg
  • Pris Amlodipin tabletter (inkl. läkarkonsult): 28 tabletter – 439 Kr

Man kan beställa Amlodipin på nätet utan recept från familjedoktorn. Att köpa Amlodipin utan recept är lagligt genom att man får ett nätbaserat recept utställt.

Två onlineapotek:

Vad används det för?

Amlodipin används för att se till att hjärtat slår med den rätta rytmen och för att hindra det att slå för fort. Det kan behandla eller motverka:

  • Ventrikulär takyarytmi
  • Förmaksarytmier
  • Supraventrikulär takyarytmi

Ibland kan annan medicin som man tar öka risken att hjärtslagen kommer ur rytmen, och läkaren kan rekommendera att man tar amiodaron för att hindra detta från att ske.

Hur fungerar Amlodipin?

För att varje hjärtslag ska ske finns det många impulser som rör sig från en del av hjärtat till en annan. Dessa impulses får till slut hjärtmusklerna att dra sig samman samtidigt och trycker ut blodet från hjärtat runt kroppen. Amlodipin fungerar på flera olika sätt för att styra hjärtats elektriska impulser och för att få det att slå på rätt ställe.

Amlodipin Actavis

Amlodipin bipacksedel

Relaterade produkter kärlkramp

  • Istin
Apotek på nätet