Vad är Aindeem?

Aindeem innehåller medicinen finasterid, vilken är en Typ II 5-alfareduktashämmare. Den kan stoppa tidigt håravfall hos män (en åkomma som också är känd som androgen alopeci), och öka antalet hår på hårbotten. Den gör det genom att blockera enzymer som blockerar omvandling av testosteron till ett annat androgen kallat DHT, vilket skapar små hårbottensfolliklar. Denna mekanism hindrar att du blir skallig.

Köpa Aindeem receptfritt ↓

Beställa Aindeem Säkert på Nätet

Pris Aindeem 933,06 Kr

  • Dosering:  finasterid 1 mg. 28 tabl.
  • Pris Aindeem (inkl. läkarkonsult): 28 tabletter – 933,06 Kr

Att beställa Aindeem utan recept I Sverige görs genom att fylla i ett frågeformulär som finns på nätet. Efter det skapas ett nätbaserat recept.

Hur man använder Aindeem

Ta en 1 mg Aindeem-tablett varje dag – mer tabletter fungerar inte bättre. Svälj den hel och bryt eller krossa den inte. Denna medicin fungerar inte snabbt, så det kan ta 3-6 månader för maximal effekt. Dessutom är det troligt att du kommer att förlora det hår du återfått inom ett år om du stoppar behandlingen så det är viktigt att fortsätta om du inte blir tillsagd om något annat. Om du tar för många tabletter ska du omedelbart kontakta oss för råd; om du missar att ta en dos fortsätter du som du blivit instruerad med nästa dos – ta inte dubbel dos.

Vem kan använda Aindeem?

Aindeem är bara för vuxna män. Det är inte för kvinnor (det fungerar inte) eller för barn. Dock kan män inte ta den här tabletten om de är allergiska mot den aktiva ingrediensen finasterid eller de andra tablettkomponenterna (t.ex. laktos). De får heller ej ta den om de för närvarande behandlas med finasterid eller dutasterid för en prostataåkomma som kallas benign prostatahyperplasi. Värt att notera är att gravida kvinnor får inte röra trasiga/krossade Aindeem-tabletter (på grund av hudabsorption, vilken motverkas av tablettens filmtäckning) och inte bli utsatt för sperma från en man som tar Aindeem (de måste använda kondom). Detta är för att en pojke kan födas med onormala könsorgan.

Biverkningar med Aindeem

Som med alla produkter ska man sluta med Aindeem och söka omedelbart medicinsk hjälp om man upptäcker symptom från en allergisk reaktion, inklusive hudutslag eller klåda, och problem med att svälja eller andas; och om man upptäcker skillnad på brösten eller utsöndring från bröstvårtorna.Aindeem Actavis

Aindeem bipacksedel

Apotek på nätet