Kan jag få tag på Ranitidin på nätet?

Det är möjligt att köpa Ranitidine på nätet. Fyll bara i ett nätbaserat frågeformulär så kommer vi att göra en snabb medicinsk bedömning. Om du beställer före klockan 16:00 måndag till fredag ​​bör du ha föremålet nästa dag. Vänligen observera att vi inte kräver ett recept från din läkare – vi erbjuder ett privat recept för dig baserat på dina svar på vårt nätbaserade medicinska frågeformulär.

Köpa Ranitidin receptfritt ↓

Beställa Ranitidin Säkert på Nätet

Pris Ranitidin 983,34 Kr

  • Dosering: 150mg 60 brustabl. – 300mg 30 brustabl.
  • Pris Ranitidin (inkl. läkarkonsult): 983,34 Kr

Man kan beställa Ranitidin på nätet utan recept från familjedoktorn. Att köpa Ranitidin utan recept är lagligt genom att man får ett nätbaserat recept utställt.

Ranitidin-information

Ranitidin kan skrivas ut för personer som behöver behandling för mage och andra tarmproblem. Dessa inkluderar peptiska sår som förekommer i magen eller tolvfingertarmen (tarmen under magen), och åkommor förorsakade av för mycket syra i magen eller matstrupen, t ex matsmältningsbesvär, halsbränna, gastroesofageal refluxsjukdom (GERD), refluxesofagit och Zollinger-Ellisons syndrom. Ranitidin är inte bara använt för att behandla magsår utan att hindra dem från att förekomma eller blödning.

Vad är ranitidin?

Ranitidin är klassificerad som en H2-receptorantagonist (även benämnd H2-blockerare). Dessa läkemedel minskar mängden syra som produceras av de celler som bekläder magen.

Histamin (H i H2) är en kemikalie som produceras naturligt i kroppen, och som normalt stimulerar cellerna att släpper ut syra. En H2-blockerare hindrar cellerna från att reagera på histamin, vilket minskar den mängd syra som produceras i magen.

Normalt producerar magen magsyra att hjälpa till med att smälta mat, och den har en skyddsbeläggning för att hindra att den skadas av syran. Om denna skyddande beläggning skadas kan syran orsaka att ett sår (känd som en magsår) utvecklas. Andra personer kan lida av att magsyra flyter tillbaka in i deras matstrupe (GERD), vilket kan irritera matstrupen och orsaka smärta och en brännande känsla (halsbränna), och inflammation (refluxesofagit). Genom att minska mängden syra som produceras i magsäcken, minskar ranitidin symptomen av halsbränna, och gör det möjligt för matstrupen att läka. Magsår kan också läka och hindras från att återkomma.

Ranitidins biverkningar

Ranitidin kan orsaka magont, illamående, diarré eller förstoppning. I sällsynta fall kan du få hudutslag. Tala om för din läkare att du tar ranitidin eftersom det kan påverka testresultat för njur- eller leverfunktion. Mer sällan, huvudvärk, yrsel, dimsyn, inflammation i lederna, musklernas blodkärl eller levern, depression, förvirring, hallucinationer, håravfall, ömma bröst eller utsöndring eller problem att få eller behålla en erektion har redovisats.

Ranitidin bipacksedel

Apotek på nätet